Wednesday, September 8th 2010, 3:37am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

1

Sunday, February 7th 2010, 11:31pm

Ekspedycje?szkoleniowe a elitarne?

Kolejny absurd w grze,misje szkoleniowe daja wiecej niz elitarne?nooo brawo kolejne,jak sama nazwa wskazuje szkoleniowe to takie gdzie trzeba uzyskac pewien poziom a elitarne pochodzace od elity czyli czegos konkretnego daja mniej no super poprostu
  • Go to the top of the page

spawacz23

Admirał

Occupation: Farmer

2

Sunday, February 7th 2010, 11:33pm

Chłopczyku pograj dłużej i sam zobaczysz. Zanim zaśmiecasz forum upewnij się że masz rację. :whistling:

3

Sunday, February 7th 2010, 11:36pm

Chlopczykiem pewnie Ty jestes bo jestem starszy wiec nie pisz takich rzeczy

spawacz23

Admirał

4

Sunday, February 7th 2010, 11:44pm

Tak wygląda z Twoich wypowiedzi. Pisałeś że grałeś na s2 i tam tez nie stwierdziłeś że expedycje elitarne są bardziej opłacalne? :whistling:

5

Sunday, February 7th 2010, 11:47pm

spaw o ile sie nie myle to na s2 nie bylo elitarnych na poczatku :D ale pozniej byly tylko obawiam sie ze nasz kolega nie doszedl do tego momentu :D :D :D

spawacz23

Admirał

6

Sunday, February 7th 2010, 11:50pm

To chyba że tak. Nie znam początków starych światów, ponieważ Ja zaczynałem Swoją przygodę z Delką od s8. :D

7

Sunday, February 7th 2010, 11:58pm

spaw tak jak pisalem,nie czytasz,na s1 czlowieku wtedy nie czepialem sie takich rzeczy bo nie walilem takiej kasy jak teraz,ale no jak sie nie chce czytac to tak jest.

8

Monday, February 8th 2010, 12:18am

to dokup więcej PM-ów doceń obsługę

9

Monday, February 8th 2010, 12:02pm

Kolejny absurd w grze,misje szkoleniowe daja wiecej niz elitarne?nooo brawo kolejne,jak sama nazwa wskazuje szkoleniowe to takie gdzie trzeba uzyskac pewien poziom a elitarne pochodzace od elity czyli czegos konkretnego daja mniej no super poprostu

hmmm my naprawde w ta sama gre gramy ???

ja mam tak szkoleniowa Poszukiwanie sprzymierzeńców (poziom:
167 ) min z eks.
4 207 205.3
---- elitarna Kierunkowanie Migracji (poziom:
110 ) ----
68 169 919.2

wiec o co Ci chodzi lvl porownywalne :P albo zacznij miasto rozbudowywac , albo przelacz okno na wlasciwa gre

10

Monday, February 8th 2010, 8:19pm

Sorry wielkie zle poprostu napisalem,nie chodzilo o to :) heheh
Dokladniej chodzilo mi o to iz misje szkoleniowe,jak sama nazwa wskazuje sa szkoleniowe/zwykle i nie wiem jeszcze jak to nazwac,mam na wys poziomie dajmy na to,przychodzi moment ze nie oplaca mi sie wysylac del szkoleniowego,przechodze na elitarne no i kazdy wie co znaczy slowo "elitarne"tutaj jest zbyt duza przepasc co do zbierania bo zeby jakos sensownie zbierac musimy elitarne wysylac co wymaga 9h i zeby lepiej zbierac to trzeba gdzies do 100lvl dojsc a dostajemy ochlapy na poczatku,powinno byc to jakos zwiekszone a nie taki dół

11

Monday, February 8th 2010, 8:29pm

no znalazlem watek bo mi kumpel na gg podal - ale mamy ubaw w gildii :thumbsup: elitarki Ci malo przynosza bo masz 1- malo pktow miasta i miska 2- maly wzrost delki - to sa exped elitarnne w syst dynamicznym, wiec jak miska/miasta nie rozbudujesz to przez rok berda ochlapy przynosic nawet jak bedziesz nonstop puszczal 8) gdzies na forum jest kalkulator expedycji autorstwa b29 (lub b-29 ) zapoznaj sie z nim to zrozumiesz szybko jak podniesc zyski z exped na sensowne :P

12

Monday, February 8th 2010, 10:00pm

Robcio to widze ze niezly gracz :D :D :D proponuje poradnik nowicjusza chociaz jak kolega od s2 gra i taki pi..... głupoty to chyba i poradnik za trudny jest :D

13

Monday, February 8th 2010, 11:09pm

RobertKalisz
- pograj kolego w tą gre przez 2 latka albo i dłuzej, troszkę zaliczysz zmian które o 100% przewracają twoją taktyke gry a uwierzysz mi ze Twoja teoria spiskowa wobec misji to jest pikuś. TYCI TYCI PIKUŚ :thumbsup:

Jeszce dodam bo forum w miare przegladam ale to juz z kolei Twój temat który powinien być pisany co najmniej rok temu. Zaśmiecasz forum tematy konkretne giną typu błedy admini mają wszytsko w 4 literach i tak poważne rzeczy w grze umykają a się zaczyna poprawiać coś co jest dobre.

Najlepiej z krucki mieć odrazu po kilka kkkk deliry z misji odrazu niech każdemy wskakuja fenki i kryształy 8lev i bedą wszyscy zadowoleni.

This post has been edited 1 times, last edit by "ciocho2" (Feb 8th 2010, 11:14pm)

Tanatloc

Strateg

Occupation: Hakerski łucznik

14

Monday, February 8th 2010, 11:23pm

poradnik .... http://forum.deliriumgame.com/index.php?…ard&boardID=244

wiesz co Robciu fajny jestes gosc, kiedys mielismy forumowa maskotke Lobos ( :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ) pozniej jego zastapil Batista w roznych wcieleniach i Simer go skasowal :P , mysle ze bedziesz chyba godnie zastepowal Lobosa, Batiste. BEDZIESZ NASZA MASKOTKA FORUM :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ROBCIO DO PRZODU !!!!!!!!!!!
"Mojrzesz kiedys z pomoca boza wywiodl lud Izraela z niewoli egipskiej, a ten dzisiejszy Mojrzesz wywiodl kolegow w pole i sprzedal jak Judasz nic dodac nic ujac." - Santi2, S8

15

Monday, February 8th 2010, 11:55pm

tana odczep sie od niego i wracaj do naszej piaskownicy, przy okazji nie wiedziałem że masz takie parcie na rank :D

16

Tuesday, February 9th 2010, 12:34am

BYł jeszcze Love;as :D

Tanatloc

Strateg

Occupation: Hakerski łucznik

17

Tuesday, February 9th 2010, 12:40am

o FOK zapomnialem o przydupasie. :D
Lovel wybacz mi :love:
"Mojrzesz kiedys z pomoca boza wywiodl lud Izraela z niewoli egipskiej, a ten dzisiejszy Mojrzesz wywiodl kolegow w pole i sprzedal jak Judasz nic dodac nic ujac." - Santi2, S8

18

Tuesday, February 9th 2010, 12:54am

Tanatloc jak mogles zampomniec jak dla mnie on bil wszystkich tych, ktorych wymieniles

pozatym w grze tez niezle jaja byly z nim :D

lol

19

Tuesday, February 9th 2010, 1:17am

Nom Tana jak mogłes o przydupasie zapomniec On był geniuszem forumowym :D :D :D ale Robercik głupotą go dogania :D

Mroczny

Kwisatz Haderach

20

Friday, February 12th 2010, 1:12pm

Dla takich typków, to powinni wpierw zrobić deliryczną wersję "Poczytaj mi Mamo" :thumbsup:
Ten Jedyny...
Hymn Delirium? :

http://www.youtube.com/watch?v=9qFfAT99eBo