Thursday, September 9th 2010, 2:43pm UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

Purchawka

Admirał

Occupation: Deprawator

61

Tuesday, February 2nd 2010, 4:29pm

Haki to sa u rzeznika!
Nie pasuja wiec do Delirium!
Usunac haka!
Zakladam Zwiazek: Usunac Haka z Powodu Zdechlaka (UHzPZ).
Przyjmujemy wszystkich chetnych (nie ma ograniczen plciowych ani wiekowych, ale fajne, mlode dupcie mile widziane)
Pozdro
  • Go to the top of the page

morooi

Strateg

Occupation: Destruktor

62

Tuesday, February 2nd 2010, 6:01pm

Tylko poczytaj co piszesz.
Powiem Ci szczerze, nawet ja, jako Twoj sojusznik mam obecnie chec zalozyc Ci haka na 48h
tylko po to zebys przejrzal na oczy.
Powinienes takze dodac czy wypowiadasz sie jako osoba indyidualna czy jako cala gildia.
morooi powiem Ci prosto w twarz.
XXXXX jestes. Dostales haka na 2:40 i sie poplakales. Wstyd. Mozesz sobie wypisywac, ze to nie przez to,
ale kazdy myslacy czlowiek ktory czyta ten watek ma takie samo zdanie.
Zauwaz, ze w tym watku jestes praktycznie sam, nie zastanowiles sie nad tym?
A powinienes.
Purchawka myślałem, że jesteś mądrzejszy, ale teraz dopiero widzę jak głęboko się myliłem i chociaż może to sobie teraz wbijesz do główki - Jak reszty niepotrafisz. Swoją opinię już wyraziłem na temat okoliczności powstania tego pomysłu, nie potrafisz przyjąć tego do wiadomości to idź zachlać pałe z wrażenia. Nikt Cie też nie prosił o wypowiadanie się w imieniu innych osób, które czytały ten wątek. Miałeś już nie grać w tą gierkę pełną bugów i niekompetentnej administracji, a na to wygląda że jednak dalej w nią grasz. Tyle na ten temat..
Wszyscy prawie się czepiacie i uszczypliwie mieszacie w ten pomysł moją gildię, naprawdę żal mi was bo przecież tak bardzo nie lubicie mojej gildi. ;) ;( Nawet Purchawka.. ale to wynika z historii s4 i tu nic nie poradzimy :S

Purchawka zauważyłem, dlatego w moich wcześniejszych postach dodałem np:
Wiem, że to tylko gra dlatego ja niebędę płakał z tego powodu niezależnie czy to wejdzie czy nie.

A mój pomysł ma za zadanie w jakimś stopniu przywrócenie balansowi Atakowi Hakerskiemu, ale to widzę że zawsze była i będzie walka z wiatrakami.
Purchawka czasem wystarczy tylko wiadro zimnej wody,i aby w skupieniu zabrać się za czytanie ze zrozumieniem.

A jak Ci zależy na usunięciu haka to sobie sam załóż wątek, że chcesz haka usunąć.
To tyle z naszej rozmowy w tym wątku.

Proszę o zamknięcię tego wątku, nie chcę go już dalej wałkować.

Pozdrawiam

Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota. /Albert Einstein/

Wole tych, którzy popierają mnie ze strachu niż tych, którzy popierają mnie z przekonania. Przekonania się zmieniają, strach pozostaje.
Józef Stalin

spawacz23

Admirał

Occupation: Farmer

63

Sunday, February 7th 2010, 2:12pm

Rozwiązanie jest jedno róbcie antyhaka i przestańcie płakać :whistling:

64

Sunday, February 7th 2010, 3:48pm

skoro dali wzorek do czasu haka jak na s0, to mogliby też stamtąd wziąć dodatkowy warunek haka- tam by mieć 17poz haka trzeba mieć 21poz bellum
i nie byłoby tych kont które nigdy nie mają armii, żadnej obrony tylko latają by hakować bo nie opłacałoby się takie wydatkie na te konta :thumbsup:

co do pomysłu autora wątku, to :wacko:
09.08.10, 22:28:15 symulacja bitwy w Manche, armia Czy Ty naprawde uwazasz mnie za idiote z City of ZMar, liczba jednostek 1 09.08.10, 22:33:15
00:04:41

65

Monday, February 8th 2010, 1:07am

skoro dali wzorek do czasu haka jak na s0, to mogliby też stamtąd wziąć dodatkowy warunek haka- tam by mieć 17poz haka trzeba mieć 21poz bellum
i nie byłoby tych kont które nigdy nie mają armii, żadnej obrony tylko latają by hakować bo nie opłacałoby się takie wydatkie na te konta :thumbsup:

co do pomysłu autora wątku, to :wacko:

tak powinno byc powiazanie levelu haka z levelm budynku, ale nie bellum bo belum jest w miare tani z powinno byc powiazanie z parkiem technologicznym tyle w tym temacie

66

Monday, February 8th 2010, 10:35am

tak powinno byc powiazanie levelu haka z levelm budynku, ale nie bellum bo belum jest w miare tani z powinno byc powiazanie z parkiem technologicznym tyle w tym temacie

ja bym to powiązał z militarionem

nie każdy rozwija eko, są wojownicy którzy budują wojsko, i podnoszą poziomy jednostek i włąśnie ci powinni mieć dostęp do AH a nie słupy co mają konto tak zbudowane że 0 woja 0 eko a militarion tylko tak wyciągnięty żeby AH ukraść i wieszać

dodam że niedługo topowcy podniosą tak zaby że nawet czołowym inwi będzie ciężko powiesić

wtedy wzrośnie "ich bezkarność" i będą farmić jeszcze skuteczniej, więc odskoczą jeszcze bardziej

67

Monday, February 8th 2010, 1:37pm

Hak kotna "słup"

08.02.2010, 13:31 zablokowano Sunrising Fortress, Nad-Istota Van Derfi z Symbol raport 08.02.2010, 16:12

morooi

Strateg

Occupation: Destruktor

68

Monday, February 8th 2010, 3:53pm

A jak nazwać hak dla samego haka???
Chyba sam się utożsamiasz ze słupem. :D
Derfi Pozycja w rankingu:399 (zmiana: -2)

Pozdro 8)

Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota. /Albert Einstein/

Wole tych, którzy popierają mnie ze strachu niż tych, którzy popierają mnie z przekonania. Przekonania się zmieniają, strach pozostaje.
Józef Stalin

69

Wednesday, February 17th 2010, 10:44am

(...) do haków trzeba się przyzwyczaić

Faktycznie zachowanie godne byłego topa.......... ja się nie dziwie, że niektórzy kończą grę bo mi też się to nudzi dostawać haka dla samej zabawy...... cały dzień mam wolnego w sumie fajnie bo i tak coraz mniej gram w tą grę a takie akcje tym bardziej mnie osłabiają....... więc patrzcie jak wielki jest Purchawa jaki z niego mega gracz :D :D :D :D :D :D :D :D

do haków trzeba się przyzwyczaić :thumbsup: tym bardziej, że buduje się 22 poz :thumbsup:

co do Purchawki to pisał, że niby czas nabija... ja mu nie wierzę, wg mnie to on expa sobie nabija :thumbsup:
09.08.10, 22:28:15 symulacja bitwy w Manche, armia Czy Ty naprawde uwazasz mnie za idiote z City of ZMar, liczba jednostek 1 09.08.10, 22:33:15
00:04:41

70

Wednesday, February 17th 2010, 1:05pm

Dawno nie czytałem, z całym szacunkiem, głupszego pomysłu. Płacić za Ah, bo słupy, bo hakują, bo nie odpisali czy będą trzymać do końca czy może puszczą... Atakowałeś kogoś? To się nie dziw że Cię powiesił. Najprostsza rada: postaw zaby, a nie wypisuj jaki to koszt straszny. Owszem, zaby nie są tanie, ale są do zrobienia, stać Cię na wojo, to zainwestuj też w zaby. I tyle w temacie.

Owszem, z jednym się zgodzę, nie powinno być atakowania z kont słupów. Co innego jak powiesi mnie słaby gracz, ale gracz! A nie konto które ma rozwinięte AH na maksa oraz Teleport i tyle. Z hakami z takich kont bym walczył. Może po prostu zrobić tak że aby mieć AH wysoko to miasto powinno być odpowiednio rozbudowane, tak jak delir. I skończy się rumakowanie z chociaż części kont. No a tam gdzie to rzeczywiście gracz jest to to sorki, jak Cię powiesił na 2h 40 minut to znaczy że rozwiń zabę albo zmień taktykę gry :)

Mroczny

Kwisatz Haderach

71

Wednesday, February 17th 2010, 8:00pm

Panowie wasz pomysł jest równie absurdalny jak ten który teraz podam:

Płaćmy za możliwość użycia AH w PM, wtedy admini będą na pewno zadowoleni i szybko zmianę wprowadzą, baaa to znakomicie ograniczy akcje z kont słupów. Więc wasze postulaty zostaną spełnione ;D
Co WY na to ?
Ten Jedyny...
Hymn Delirium? :

http://www.youtube.com/watch?v=9qFfAT99eBo