Thursday, September 9th 2010, 2:43pm UTC+2
You are not logged in.
Purchawka myślałem, że jesteś mądrzejszy, ale teraz dopiero widzę jak głęboko się myliłem i chociaż może to sobie teraz wbijesz do główki - Jak reszty niepotrafisz. Swoją opinię już wyraziłem na temat okoliczności powstania tego pomysłu, nie potrafisz przyjąć tego do wiadomości to idź zachlać pałe z wrażenia. Nikt Cie też nie prosił o wypowiadanie się w imieniu innych osób, które czytały ten wątek. Miałeś już nie grać w tą gierkę pełną bugów i niekompetentnej administracji, a na to wygląda że jednak dalej w nią grasz. Tyle na ten temat..Tylko poczytaj co piszesz.
Powiem Ci szczerze, nawet ja, jako Twoj sojusznik mam obecnie chec zalozyc Ci haka na 48h
tylko po to zebys przejrzal na oczy.
Powinienes takze dodac czy wypowiadasz sie jako osoba indyidualna czy jako cala gildia.
morooi powiem Ci prosto w twarz.
XXXXX jestes. Dostales haka na 2:40 i sie poplakales. Wstyd. Mozesz sobie wypisywac, ze to nie przez to,
ale kazdy myslacy czlowiek ktory czyta ten watek ma takie samo zdanie.
Zauwaz, ze w tym watku jestes praktycznie sam, nie zastanowiles sie nad tym?
A powinienes.
Nawet Purchawka.. ale to wynika z historii s4 i tu nic nie poradzimy
Wiem, że to tylko gra dlatego ja niebędę płakał z tego powodu niezależnie czy to wejdzie czy nie.
Purchawka czasem wystarczy tylko wiadro zimnej wody,i aby w skupieniu zabrać się za czytanie ze zrozumieniem.A mój pomysł ma za zadanie w jakimś stopniu przywrócenie balansowi Atakowi Hakerskiemu, ale to widzę że zawsze była i będzie walka z wiatrakami.
Rozwiązanie jest jedno róbcie antyhaka i przestańcie płakać :whistling:
Rozwiązanie jest jedno róbcie antyhaka i przestańcie płakać![]()
skoro dali wzorek do czasu haka jak na s0, to mogliby też stamtąd wziąć dodatkowy warunek haka- tam by mieć 17poz haka trzeba mieć 21poz bellum
i nie byłoby tych kont które nigdy nie mają armii, żadnej obrony tylko latają by hakować bo nie opłacałoby się takie wydatkie na te konta![]()
co do pomysłu autora wątku, to![]()
tak powinno byc powiazanie levelu haka z levelm budynku, ale nie bellum bo belum jest w miare tani z powinno byc powiazanie z parkiem technologicznym tyle w tym temacie
(...) do haków trzeba się przyzwyczaić
Faktycznie zachowanie godne byłego topa.......... ja się nie dziwie, że niektórzy kończą grę bo mi też się to nudzi dostawać haka dla samej zabawy...... cały dzień mam wolnego w sumie fajnie bo i tak coraz mniej gram w tą grę a takie akcje tym bardziej mnie osłabiają....... więc patrzcie jak wielki jest Purchawa jaki z niego mega gracz :D :D :D :D :D :D :D :D