Thursday, September 9th 2010, 3:15pm UTC+2
You are not logged in.
punty są własności graczy więc ADM ma obowiązek przelac ja na wskazane przeze mnie konto
Chetnych zapraszam na PW
Tak sobie ADM ukręciła sama na siebie bata
Quoted
Mocy przypisane są do określonego serwera, a nie do gracza. O ile zatem
gracz posiada konto na kilku serwerach nie ma możliwości przenoszenia
między nimi Punktów Mocy. Zasadę o której mowa w zdaniu poprzednim
stosuje się z zastrzeżeniem pkt. 6
Occupation: Emerytowany Inwigilator / DeliBimbrownik / Szef Kantyny K.A.D.
PM będziesz mógł bowiem wykorzystać najczęściej około 2037 roku. A to czy nadal będziesz nimi zainteresowany, zależy tylko od Ciebie.
Tyle z regulaminu - punkt 6ty to wyjątek do którego Administracja może, ale nie musi się przychylić. I zapewniam, że w takim przypadku si NIE przychyli.
gdzie masz napisane ze administracja MOZE odmowic?? napisane jest jasno i wyraznie ze gracz MOZE wnioskowac, czyli jasno z tego wynika ze jesli zawnioskuje zostana przekazane a jesli nie to nie zostana przekazane. i nic nie ma ze ADM co MOZE albo nie ...wiec jak juz stwozyliscie regulamin to go przestrzegajcie ...Odsylam do przeczytania tego:Polecam dokładnie przeczytać ten fragment:
Quoted
Mocy przypisane są do określonego serwera, a nie do gracza. O ile zatem
gracz posiada konto na kilku serwerach nie ma możliwości przenoszenia
między nimi Punktów Mocy. Zasadę o której mowa w zdaniu poprzednim
stosuje się z zastrzeżeniem pkt. 6
Tyle z regulaminu - punkt 6ty to wyjątek do którego Administracja może, ale nie musi się przychylić. I zapewniam, że w takim przypadku si NIE przychyli.
) Zależy kal komu wygodnie interpretowac regulamin. Szafa napewno odczyta go po swojemu i ja po swojemu. Moim zdaniem ten regulamin mówi że PM nie zostaną przeniesione dopóki nie zostanie złożony wniosek. Złożenie wniosku jest jedynym wymaganym elementem do przeniesienia punktów.