Thursday, September 9th 2010, 3:22pm UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

141

Monday, April 19th 2010, 7:44pm

Konta zostana wyczyszczone - w sensie - wykasowane; konieczne będzie ponowne załozenia konta po finalnej premierze.

A nie ma raczej szans otrzymania wstępnej informacji kiedy to nastąpi ?

bo tak naprawdę niewiele można zrobić na tym teście.
Szczególnie ze poblokowano najemników i tym podobne sprawy a to głownie chciałem sprawdzić.
Reszta wydaje sie "normalna"

P.S
Założę się ze znajdą się tacy co nie wiedza o tym iz to jest tylko test, i będą wielce zdziwieni i zbulwersowani gdy ich konta znikną :D
CO prawda niby informacja tam miga cały czas, ale ah ci Polacy ;P
  • Go to the top of the page

maskit22

Admirał

Occupation: Inwigilator

142

Tuesday, April 20th 2010, 10:28am

Pierwsze odpłyniecie graczy będzie po teście gdy się okaże że wszystko zniknęło 8o

143

Thursday, April 22nd 2010, 4:44pm

Zgodnie z wola graczy, tym razem w konkursie nagrodą nie będzie konsola do gier lecz gadżety Delirium oraz pakiety Punktów Mocy (do wykorzystania na INNYM ŚWIECIE). Zgodnie z zapowiedziami, nagrodzeni zostaną także najlepsi gracze danej klasy. Konkurs zostanie rozwiązany w dniu 1 lipca 2010 (stan rankingu na 1.VII.2010, w przypadku Nad-Istot liczymy tylko punkty za Nad-Istotę).

CO ZA KLAMSTO!!!!!! POKAZ MI JEDEN TEKST GDZIE GRACZE POWIEDZIELI ZE NIE CHCA KONSOLI. KOSZUKLA ZA PIERWSZE MIEJSCE :D :D CHYBA TEN SERWER MAŁO WAM SIE OPLACA I WYCOFALISCIE PSP CHOCIAZ WCZESNIEJ PISALISCIE ZE TO BEDZUIE GŁÓWNA NAGRODA. PM NA INNYM SERWIE, NIBY PO CO KOMU JAK KTOS NIE GRA NA INNYM SMIECH. PM ZA 30ZŁ JAKO NAGRODA :D. jESZCZE PERFIDNE STARE KŁAMSTWO BO GRACZE TAK CHCIELI ZAL.

Za takie kłamsta i oszustwa mnie tam nie zobaczycie pozdrawiam

luk4sz

Admirał

Occupation: BEZROBOTNY !! :D

144

Thursday, April 22nd 2010, 5:46pm

CO ZA KLAMSTO!!!!!! POKAZ MI JEDEN TEKST GDZIE GRACZE POWIEDZIELI ZE NIE CHCA KONSOLI.

Nie mieli dostepu do forum,i pisali smsy do szafy :thumbsup:

czujesz sie oszukany??

YHY,CHYBA TY!!!! ;)

145

Thursday, April 22nd 2010, 6:15pm

Moze niech sie wkoncu ujawnia te osoby które beda grały na premium i nie chciay PSP. Pewnie takich nie ma. Zrobiłbym ankiete, ale niestety sa tylko anonimowe i wielu przeciwników premium klikneła by ze nie chce nagród. Dlatego PODZIEKUJE ZA GRE NA TYM SERWIE i pewnie nie tylko ja. Mam nadzieje ze chcociaz s10z s9 polacza to sobie tam pogram

Tak luk czyje sie oszukany :D

146

Thursday, April 22nd 2010, 7:34pm

Ja np nie chce PSP :)
Czemu? bo na s14 calkowicie popsulo rozgrywke. Dowod: 4 top konta zakonczyly rozgrywke w okolicach dnia rozdania nagrod.
''Pamietaj !!! Nie zadzieraj z Fryzjerem ''

147

Thursday, April 22nd 2010, 8:00pm

wlasnie, teraz jak ludzie beda graly to noramlnie a nie do dnia rozdania nagrod.

duzo osob kasowalo albo

do dnia rozdania pkt, lecialo na maksa w pkt, tylko taki push, a potem juz odpuszczali szli w wojsko i inne przez co w ranku spadali

148

Thursday, April 22nd 2010, 8:21pm

Ja np nie chce PSP :)
Czemu? bo na s14 calkowicie popsulo rozgrywke. Dowod: 4 top konta zakonczyly rozgrywke w okolicach dnia rozdania nagrod.

fajnie to napisales ale musze sprostowac, a mianowicie oprocz 4 super top kont, ubylo tez 6 mocnych kont PSI w dniu rozdania nagrod :thumbsup: :thumbsup:
i widze ze Flumasz tez szykuja chyba do kasacji kont za misje :thumbsup: .sprawa wraca jak bumerang. I wiadomo dlaczego PSI polikwidowali konta na s14 :thumbsup: i co z tego slyszalem ze s14 to juz serwer trup :thumbdown:
A teraz szarpac sie o koszulke na premium 8| , :whistling: :whistling:

149

Thursday, April 22nd 2010, 8:48pm

no wlasnie niech graja ci co maja zamiar grac, a nie lowcy nagrod bo gra traci sens dla pozostalych.

150

Thursday, April 22nd 2010, 9:04pm

chyba mnie nie zaliczasz do kategorii lowcow nagrod ;) mialem zamiar dalej grac i wymiatac serwer s14 ale po tych glupawych wypowiedziach Szafy i techow z misji ... wiadomo jak skonczylo sie :thumbsup:

151

Thursday, April 22nd 2010, 9:31pm

serwer padł nie przez nagrody, tylko przez wałek a na premium juz przed otwarciem jest wałek ze zmiana nagród.

luk4sz

Admirał

Occupation: BEZROBOTNY !! :D

152

Thursday, April 22nd 2010, 10:52pm

Tak luk czyje sie oszukany :D

Zrozumiales aluzje :thumbsup: Fajnie.

Traz!! Jest jedna mozliwosc aby wrocila Psp , przedłużyć trwanie konkursu. 6 miesiecy/

+ psp
+osoby nie odpuszczające po miesiacu.
+Duzo chętnych I dobrych graczy.
ITD> :P :P

YHY,CHYBA TY!!!! ;)

153

Friday, April 23rd 2010, 5:55pm

Jak nie przez nagrody;p

Trzech top: milek, powerman i axd skasowali konta... heh nawet ten co wygral skasowal, wiec jest w tym bezsens.

154

Friday, April 23rd 2010, 6:21pm

CO ZA KLAMSTO!!!!!! POKAZ MI JEDEN TEKST GDZIE GRACZE POWIEDZIELI ZE NIE CHCA KONSOLI. KOSZUKLA ZA PIERWSZE MIEJSCE :D :D CHYBA TEN SERWER MAŁO WAM SIE OPLACA I WYCOFALISCIE PSP CHOCIAZ WCZESNIEJ PISALISCIE ZE TO BEDZUIE GŁÓWNA NAGRODA. PM NA INNYM SERWIE, NIBY PO CO KOMU JAK KTOS NIE GRA NA INNYM SMIECH. PM ZA 30ZŁ JAKO NAGRODA :D. jESZCZE PERFIDNE STARE KŁAMSTWO BO GRACZE TAK CHCIELI ZAL.

Stepien ja sie przyznaje ja pisalem ze nie powinno byc nagrod w postaci jakich kolwiek zasobow, techow, woja, kamykow, budynkow, zabow, fenow i cholera wie co jeszcze...
tak samo PM dodatkowych bo to jest bezsensowne pushowanie topa
takie moje zdanie
co do PSP sie nie wypowiadalem, ale mysle jak inni na s9 tez sie zmieniala sytuacja po rozdaniu nagrod i napewno mialo to wplyw na stan obecny servera ...

PMy na inny server to tez jest debilizm bo ktos bedzie mial najemikow za free, zreszta nadal bylabym za calkowitym zlikwidowaniem NAJEMNIKOW CWANIAKOW ale to na inny temat sie nadaje