Wednesday, September 8th 2010, 3:23am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

Tilk83

Admirał

Occupation: Destruktor

521

Tuesday, February 23rd 2010, 8:44pm

Pytanie co dziś znowu zmajstrowaliście że gra muli na zakładce armii na s8 ???? Było dobrze a jest lipa :thumbdown: :thumbdown:
  • Go to the top of the page

luk4sz

Admirał

Occupation: BEZROBOTNY !! :D

522

Wednesday, February 24th 2010, 10:12am

heh, ja stawiam ze codzien ktos zmienia lacza, na inny serwer. na 12 mulilo to dali te szybsze na s12 zaczelo s10 mulic,to zabrali z s8 i teraz s8 muli.
żarcik.(mam nadzieje)

zajmują sie tym, wiec jest nadzieja.
chyba zatrudnili kogos nowego, bo sie stara i cos robi w przeciwieństwie do innych :pinch:
ZATRUDNIAJCIE NOWYCH nie ma jak to świeże spojrzenie ^^
a starych milo bylo poznac, nara :whistling:

YHY,CHYBA TY!!!! ;)

523

Wednesday, February 24th 2010, 12:12pm

Ok 23 wczoraj zaczelo sie fajnie i przestalo mulic, z samego rana tez nie mialem na co narzekac ale to co od jakiejs godziny zaczyna sie dziac a wogole czas logowania do s13 ktory wyniosl przed chwila moze 3 minuty a dotarcie do panelu armia i klikniecie odwolania woja kolejne 2 minuty to juz chyba jest cos nie tak?

*Lovelasek*

Admirał

Occupation: Złodziej

524

Wednesday, February 24th 2010, 12:16pm

hehe rano wyslalem okolo 500- 700 atakow bylo ok teraz wyslalem mniej jak 100 i juz nawet terminala nie widac calego :Dlipa jak ())===B

Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma,
lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada,
lecz przez to czym dzieli się z innymi!

525

Tuesday, March 23rd 2010, 6:16pm

doi jasnej cholery dziura na dziurze, mam w terminalu niezrozumiałe wpisy z jakieś cyvili niedobrzaski niby 399 lvl krucjaty a tylko kilkaset tysięcy delki, FS w trybie przekaż idzie mi na jedną z ruin ponad 254 godziny, tak samo przekaż do gracza też przedłużone nie mówiąc o armiach które wtedy troche farmiłem akurat w nocy, wróciły, łączyłem i FSa dałem a tu na drugi dzień jak pospałem takiego zonkichota kurde dają, a se sami kurde odwólujcie ponad setke armii :/ bardziej spartolić roboty się nie dało, a za chiny ludowe nie widzę żadnych lepszych przyrostów z moich naturalnych jakie były takie są... Nie liczccie do diazga na wyrozumiałość,bo za często wam sie to zdarza...
Najgłupsze pytanie Świata w grze wojennej....

A pisałem mu parę razy o wysyłaniu wuzków z zasobami na ocalenie, ale do takiego nic nie dotrze

Cytat z postu "Użytkownik zdun12 zamieścił dnia "

no nie wiem co to jest fs?

Tilk83

Admirał

526

Saturday, April 24th 2010, 1:08pm

Mam takie pytanko co to znowu ma być

Warning: opendir(/www/delirium/var/tmp/cache/gs8gp3/) [function.opendir]:
failed to open dir: No such file or directory in /www/delirium/lib/pear/Cache/Lite.php
on line 625

Wyświetla mi sie to za każdym razem jak odpalam raport. Mógł by sie ktoś tym zająć!!! Chodzi o s8

527

Saturday, April 24th 2010, 5:28pm

Potwierdzam - wiec czekamy teraz najkriocej do poniedzialku.

Tilk83

Admirał

528

Saturday, April 24th 2010, 11:37pm

kurde teraz widzę że prędko tego nie naprawią :(

O widzę błyskawiczna reakcja dzięki za szybkie załatwienie sprawy z tym komunikatem :thumbsup:

This post has been edited 1 times, last edit by "Tilk83" (Apr 25th 2010, 10:37am)