Sunday, September 5th 2010, 9:19pm UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

1

Thursday, April 22nd 2010, 10:57pm

Raptor 3D

Witam wszystkich. Nie gram w Delirium już ponad rok, ale podczas ostatniego przeglądania zasobów mojego dysku twardego natknąłem się na pewien projekt związany z Delirium, pomyślałem że warto byłoby wyciągnąć go na światło dzienne. Uprzedzam ze model odbiega od pierwowzoru. Wzorowałem się bowiem tylko na screenach z gry przy tworzeniu. Nie jestem też grafikiem 3D, a to co widać na filmach jest wynikiem kilkudziesięciu godzin spędzonych na Youtube i 3D Max 2009. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
http://yfrog.us/jychodzenie1z
http://yfrog.us/j5obrt1z

PS. Pozdrawiam wszystkich sojuszników i przeciwników z s4 i s6 :thumbup: Fajnie się grało :D
  • Go to the top of the page

2

Saturday, April 24th 2010, 10:45am

No muszę przyznać, że całkiem nieźle. Robiłeś to tak dla siebie czy na zaliczenie? Jak sobie przypomnę swoje projekty w 3D na zaliczenie ;p

3

Sunday, April 25th 2010, 11:11pm

Tygrysie weź się odezwij na PWu!
Może jakiś zlocik starego LC? :)
328damian, członek gildii Lunar Corporation. stary Pretorianin, teraz klika też na s14.
Pozdrawiam Cię mój przyjacielu i Ciebie mój wrogu.

4

Tuesday, April 27th 2010, 5:38pm

Projekt czystko amatorski i był robiony tylko dla siebie. Ot czysta inspiracja screenami Rapka z dela i 3D max poszedl w ruch. [na youtube to juz chceli mnie blokowac przez ciagle przesiadywanie na ich tutorialach] :thumbsup:

Damian nie ma mowy o żadnym zlocie. Znowu będziesz podrywał wszystko co się rusza 8o Daj żyć kobietom :D

5

Wednesday, April 28th 2010, 3:44pm

Jakbyś był w okolicach Warszwy to pisz, ogarnie się jeszcze Darkyego (i może Jazona z Projektem???) ;D
328damian, członek gildii Lunar Corporation. stary Pretorianin, teraz klika też na s14.

6

Thursday, April 29th 2010, 8:44pm

Jazona z projektem? O.O Taaaa... siekierę w plecy dostac mam? ;]

7

Thursday, April 29th 2010, 10:35pm

Tygrysie, oni teraz w LC są :P Wszystko się pozmieniało ;) Mamy w LC ciocha, predatora, brutka, grodzia, slawka ;) nie wiem czy wszystkich pamiętasz ale całe BAD i GDI, które jeszcze gra :)

8

Friday, April 30th 2010, 7:10pm

Jak będę się wybierał w okolice Wa-wy to dam znać ;) Swoją drogą to musi być wybuchowa mieszanka teraz w LC ;]