Wednesday, September 8th 2010, 3:08am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

1

Sunday, June 6th 2010, 8:31pm

kradzieże zasobów z ekspedycji

z uwagi na to, że coraz więcej osób zgłaszało mnie o "nieczystą grę", tzn. twierdzące że mam jakieś wiadomości na temat godziny kończenia się u nich ekspedycji podaje do wiadomości sposób stwierdzenia, hmmm w 80-90% skuteczny, kiedy może się skończyć na danym koncie ekspedycja:

1. dwie infiltracje cywilii (najbardziej miarodajne) lub jakiekolwiek dwie akcje wykonane na dane konto, które dadzą informacje ile w danej chwili zasobów zalega w cywilii, zrobione w określonym przedziale czasu, np. 10-15min

2. matematyka - zasada proporcji

i tyle :)

- jeśli dana cywilia nie była atakowana lub była ale agresor nie zwyciężył, da się stwierdzić z dokładnością do jednej minuty kiedy miało miejsce ostatnie kliknięcie gracza

- skuteczność 80-90% czemu:
1) bo ekspedycje są różne i trwają 7, 8 i 9 godzin
2) bo nie wszystkich przedostatnim kliknięciem w grze przed pójściem spać lub do pracy jest puszczenie ekspedycji
3) bo nie wszyscy Ci nisko w profilu nie są w grze :)
  • Go to the top of the page

Occupation: Kibol

2

Monday, June 7th 2010, 6:02am

O matko... dalej to wałkujecie?

Kogoś trafiło i płacze?

Czizys... nie raz i nie dwa trafiono mi w ekspedycję... bo ktoś miał farta... strzelał po różnych godzinach, inwigilował, próbował wyczuć. Parę razy się udało, zmieniłem godziny, robię teraz ekspedycje różnie i żyję. Gracie czytelnie to gracie jak książka... otwieram stronę 132 i wiem co trafię tam.

PS> ZIGNOROWAĆ

PS2> K.Mietek - olej ich

Mroczny

Kwisatz Haderach

3

Monday, June 7th 2010, 7:18am

Mietek, też tak miałem kiedyś....mnie administracja zaczęła podejrzewać o złamanie kodu gry i ię z pytaniami do mnie pofatygowała.... więc wiem jak to jest :P
Ten Jedyny...
Hymn Delirium? :

http://www.youtube.com/watch?v=9qFfAT99eBo

maskit22

Admirał

Occupation: Inwigilator

4

Tuesday, June 8th 2010, 12:01am

To ja mam złoty środek, latasz do skutku, im więcej prób tym większy efekt
po drugie .. znasz farmy które eksp nie zwykły odbierać w swoim czasie
trzecie latasz jak na klasyku do carpe diem - gildii która masz za jedynie swoją farmę
... heh
po piąte walisz 3 ck na dobę i nie musisz kraść by być gość

5

Monday, June 21st 2010, 7:55am

jeszcze jest sposób na Kobajasiego, kraść od kolegów hehe (ciach)

starajmy się nikogo nie obrażać
/slawoj

This post has been edited 1 times, last edit by "slawoj" (Jun 21st 2010, 7:27pm)

slawoj

Moderator & Tester Delirium

Occupation: Transfalowiec

6

Tuesday, July 6th 2010, 8:34am

Proszę na temat, inaczej zacznę dawać warny. Późniejsze usunięcie miało prostą przyczynę. Początkowo posty dawały nadzieję na związek z tematem, ale stały się jedynie okazją do wylewania pomyj. I razem z pomyjami zostały skasowane. Zainteresowanych zapraszam na PW. Ten temat dotyczy czego innego.

Zasady dyskusji:

Szanujemy godność każdego człowieka, nie atakujemy personalnie osób, ale dyskutujemy merytorycznie o ich działaniach, wypowiedziach itd.
Dyskutujemy koncentrując się na meritum artykułu czy wypowiedzi, a nie na ośmieszaniu osoby, z którą dyskutuje, czy rozwijaniu wątków pobocznych.
Nie stosujemy bezpodstawnych uogólnień, nie podpartych faktami i argumentami.

This post has been edited 1 times, last edit by "slawoj" (Jul 9th 2010, 10:52pm)