Sunday, September 5th 2010, 8:25pm UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

41

Tuesday, July 27th 2010, 9:08am

nie rozumiem tematu :D :D :D
aktualnym celem każdgo gracza jest być cierpliwym, oraz na jednym koncie zwiedzić jak najwięcej połączonych światów. Zaczęło się od s0, potem s13, teraz chcą chyba łączyć 9i10. Gra jest w pełni rozwojowa, co rusz nowości ( bardziej lub mniej udane), poza niektórymi nazwami nie wiele ma już wspólnego z delirium do jakiego siadłem niegdyś na s1,
teraz wchodzi jakiś nowy dodatek punktów startowych. Co tu kończyć? Bilionowe armie są naturalne, konta liczone w G pkt też, evki budowane po kilkanaście minut, luzik ( ciekawe czy kiedyś nie wystarczy ekranu żeby jakiś ciąg cyferek pomieścić, hehe i czy ktoś będzie umiał taką kwotę nazwać :D )
cytat:
jednooki 21:25:51:
nie masz szans, za uczciwy jesteś
------------------------------------------------
s1- lineus1
s6- lokuss
s9- lokuss9
s0- hydraulik0
s15- lokuss15

-------------------------------------------------
  • Go to the top of the page

42

Saturday, July 31st 2010, 12:30am

chciałbym skromnie zauważyć, że połączenie s9 i 10 jest moją "skromną" inicjatywą, z resztą nie pierwszą w tym kierunku... :whistling:
po prostu ilość graczy na s10, zmusza nas do szukania rozwiązań problemu jakim jest bardzo mała liczba graczy...

ograniczenia pkt pozwalają aktywnym graczom na atak na ok 50 miast "aktywnych graczy" i tyle, więc specjalnie nie ma nawet kogo atakować czy od kogo kraść, że już o ew. ściepach na techy nie wspomnę...

del niestety się zmienia - niestety, bo większość zmian pozostawia wiele do życzenia, jak i sama ich implementacja... :rolleyes:

życzę wszystkim cierpliwości, a adminom lepszego pomyślunku, może uda wam się reanimować jedną z najciekawszych pozycji gier MMO...
Cieszyli się ludzie, że wojna skończona
Że teraz radość i śmiech zapanuje
Cieszyli się ludzie, że wolność nastanie
Że koniec wojny i będzie pokój
Cieszyli się ludzie, że nigdy już człowiek
Nie zabije człowieka, że będą szczęśliwi
Że rozum i mądrość zwycięży głupotę
Cieszyli się ludzie, że nigdy już armia
Nie uderzy na armię
Że kominy obozów nie dymią
Cieszyli się ludzie, że ślad śmierci zginął
A ja urodziłem się 20 lat po wojnie